Само 15 души са с положителен резултат сред близо 60

...
Само 15 души са с положителен резултат сред близо 60
Коментари Харесай

Само 15 с положителен тест след масови прояви с 60 000 души в Англия

Само 15 души са с позитивен резултат измежду близо 60 000, които са участвали на всеобщи събирания, демонстрират данните от 9 огромни събития, в това число край за Купата на Англия и премиите Brit, на които присъстващите са били освободени от задължението да съблюдават прецизно всички защитни ограничения срещу ковид, написа news.sky.com. Последните данни сочат, че хората, чиито проби за Коронавирус във Англия са позитивни, са 22 на 100 000 души.
Пилотните събития за устойчивост на нацията включвали три футболни мача на стадион " Уембли " - край за Купата на Англия с 21 000 почитатели, полуфинал за Купата на Англия и край за Купа " Карабао ". Включени били още церемонията по връчването на премиите Brit с 4000 души в лондонската 02 Arena, както и международното състезание по снукър в спектакъл Crucible в Шефилд.
Няколко всеобщи събирания били проведени в Ливърпул, в това число рейв, на който участвали 3000 клабъри, музикален фестивал, кино навън и бизнес събитие на закрито. На събитието в нощния клуб Circus в Ливърпул, купонджиите не са били задължени да носят маски и да съблюдават отдалеченост.
Хората, участвали на изброените събития, били помолени да си създадат PCR проби вкъщи, преди и откакто били на всеобщите сборища.
Правителството не дава детайлности в коя от тези местоположения са били новозаразените 15 души, нито дали те са били с позитивен резултат преди да се гмурнат в човешкото море или са се заразили откакто са си тръгнали. Резултатите от Програмата за проучвания на събития ще бъдат употребявани от държавното управление за образуване на политиката за връщане на тълпите на нормалните им места - в това число театри, кина и нощни клубове.
" Даунинг Стрийт " съобщи, че е " към момента прекомерно рано ", с цел да се дефинира дали индийският вариант на ковид може да отсрочи проекта за унищожаване на рестриктивните мерки в Англия на 21 юни. Случаите на индийски вид в Обединеното кралство са се нараснали с повече от 2000 за една седмица, съгласно формалните данни.
Говорител на държавното управление заяви: „ Целта на нашата първа в света стратегия за проучвания на събития е да изследва риска от предаване на COVID-19 при огромни събития и да изследва по какъв начин огромните групи от хора могат да се завърнат назад на от ден на ден места безвредно. "
Междувременно Американската организация за надзор на храните и медикаментите (FDA) даде позволение за незабавна приложимост на лекуването с антитела, създадено от Vir Biotechnology и GlaxoSmithKline за лекуване на леко до умерено протичане на Covid-19 при хора на възраст над 12 години, написа cnbc.com. Лекарството за антитела Sotrovimab не е позволено за пациенти, които са приети в болница заради Covid-19 или се нуждаят от кислородна терапия, съобщи здравният регулатор в сряда.
Sotrovimab принадлежи към клас медикаменти, наречени моноклонални антитела, които имитират естествени антитела, които тялото генерира за битка с инфекцията. Лечението с антитела ще бъде налично за пациентите с Covid-19 през идващите седмици, оповестиха от Vir Biotechnology и GlaxoSmithKlineказа GSK и Vir и прецизираха, че възнамеряват да подадат заявление до FDA за стартиране на препарата на пазара през втората половина на 2021 година Подобни лечения на Covid-19 са позволени за незабавна приложимост в Съединени американски щати с препарати на Regeneron Pharmaceuticals и Eli Lilly.
Миналата седмица регулаторният орган на Европейския съюз поддържа използването на Sotrovimab за пациенти с Covid-19, които са изложени на риск от тежко заболяване и не се нуждаят от спомагателен О2.
Противниците на имунизациите също се активизираха: Не демонизирайте отказващите ваксина!
Според Марти Макари, лекар по медицина и основен редактор на MedPage Today, професор по хирургия и здравна политика в Медицинския факултет на Университета " Джон Хопкинс " - " има общо отменяне на обстоятелството, че повече от половината от всички американци са развили натурален имунитет против ковид и че това съставлява „ един от най-големите провали на нашето сегашно здравно управление ". Д-р Макари твърди, че „ естественият имунитет работи “ и е неправилно да се хулят тези, които не желаят имунизацията, тъй като към този момент са преболедували. Той разкритикува „ най-бавния, консервативен, политически CDC (Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите - институция за публично опазване на здравето на Съединените щати) в американската история “, тъй като не оповестява ясно научните обстоятелства за естествения имунитет спрямо имунитета, добит посредством ваксини.
„ Не виждаме повторни инфекции, а когато се случат, са необичайност. Симптомите им са леки или случаите са асимптоматични “, прибавя професорът. „ Трябва да стартираме да почитаме хората, които решат да не получават имунизацията, вместо да ги демонизираме “, съобщи още Макари.

Още един прочут антиваксър - Джон Рапопорт, написа в блога си, че е разкрил в отчет на FDA в никакъв случай некоментирани обществено обстоятелства от изпитването на имунизациите срещу Covid-19. На стр. 41 от Доклада на FDA след съвещанието на Консултативния комитет по ваксини и свързани биологични артикули от 
10 декември 2020 година се споделя: „ Сред общо 3410 случая на хипотетични, само че непотвърдени COVID-19 в общата популация на проучването, 1594 са зародили във имунизираната група против 1816 в групата на плацебо (които са получили солена вода) ". Тези шокиращи числа в никакъв случай не са виждали бял свят в медиите. Според Рапопорт сравнителните цифри разкриват, че имунизацията не е била ефикасна за попречване на COVID-19. Със сигурност не и с 50% по-ефективна от случаите на неприлагането й - стандартът за позволение за незабавна приложимост от FDA.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР