Само 11 дни ни делят от старта на най-голямото спортно

...
Само 11 дни ни делят от старта на най-голямото спортно
Коментари Харесай

Алекс де Минор - Демонът, обичащ Реал

Само 11 дни ни разделят от старта на най-голямото спортно събитие в България за 2020 година - тенис шоуто Sofia Open. Куп звезди от международния тенис хайлайф идват в София и ще играят пред българска аудитория в " Арена Армеец " от 7 до 14 ноември. Страната ни е една от дребното в света, които ще имат достойнството да одобряват шампионат от календара на АТП след спирането на тура. И то какъв шампионат?! Отново най-силният от категория АТП 250 за годината! Продължаваме рубриката " Звездите на Sofia Open 2020 ". Нека дружно се срещнем с любопитни обстоятелства за тях и да отброяваме с неспокойствие дните до старта!
 Дуци от Белград, за който Сърбия е над всичко
Дуци от Белград, за който Сърбия е над всичко

Остават 12 дни до Sofia Open 2020

Алекс де Минор завоюва първата купа в кариерата си в родния си град Сидни през 2019 година По-късно през същата година добави още два трофея на сметката си - в Атланта, където през целия шампионат не даде на противниците си нито една точка за пробив, и Жухай.

Прякорът му е Демона. Говори свободно британски, испански и френски. Баща му е уругваец, а майка му испанка. Започва да играе тенис на четиригодишна възраст, откакто майка му го записва на уроци. Когато е на пет фамилията се мести в Аликанте, а в идващите години разделя времето си сред Австралия и Испания. Така Де Минор приключва гимназия като частен възпитаник, до момента в който играе на шампионати.
 Борна Чорич - по стъпките на баща и Майк Тайсън
Борна Чорич - по стъпките на баща и Майк Тайсън

Само 13 дни ни разделят от старта на най-голямото спортно събитие в България за 2020 година - тенис шоуто Sofia Open

През 2018 година бе измежду номинираните за Новобранец на годината. Любимата му настилка е тревната, обичаният удар - бекхендът, а шампионат - Australian Open и Уимбълдън. Има татуировка " 109 " на гърдите си, тъй като е 109-ият тенисист, който съставлява Австралия за Купа " Дейвис ". Обожава да играе голф. Споделя, че в случай че не се занимавал с тенис, е щял да стане професионален голфър. Любимият му футболен тим е " Реал " (Мадрид), на който симпатизира поради майка си, която също им е последовател.

Негов наставник е някогашният №1 Лейтън Хюит, на който, дружно с Роджър Федерер, симпатизира като дете.
 Тейлър Фриц: Геймърът тенисист
Тейлър Фриц: Геймърът тенисист

Той стартира да играе тенис едвам двегодишен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР