Само 1 месец след като дари любимия я си Ники

...
Само 1 месец след като дари любимия я си Ники
Коментари Харесай

Николета Лозанова показа годежен пръстен с диаманти

Само 1 месец откакто подари обичания я си Ники М с щерка Николета Лозанова се похвали и с годежен пръстен. Който очевидно е подарък от мъжа на живота й.

„ Това е … „ написа към двата фрагмента Лозанова, на единият от които  можем да забележим дребната ръчичка на новороденото, само че и ръката на гордата майка. Която си е поставила безценен пръстен с диаманти. Който наподобява на годежен.

На второто фото Николета е снимала опаковката на скъпото украшение, от която се схваща, че е закупено от известна международна марка.Младият баща също изрази огромната си обич към половинката си, добавяйки емоджи на пръстен и сърчица.

Години наред Ни Ло и Николай  са дружно, само че към момента не са минали под венчило. Но преди 2 години признаха, че са си говорили за дете и женитба. И до момента в който вратарят към момента не е е минавал пред олтара нито има дете, то моделката към този момент е била младоженка и за нея Борислава е втора по ред щерка.

Никол Божинова е от връзката й с Валери Божинов и скоро навърши 12 години на охолно празненство в дискотека.

Май в действителност е настанало време майка й най-сетне да уреди бъдещия си живот с мъжа който подари с щерка преди месец.

Автор:ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР