Съмнения за пореден корупционен скандал започват да тресат служебния кабинет

...
Съмнения за пореден корупционен скандал започват да тресат служебния кабинет
Коментари Харесай

Тайна среща на Радев с руските босове на Лукойл, крият писмо от ЕК, напрежение в Агенция Митници

Съмнения за следващ корупционен скандал стартират да тресат служебния кабинет след писмо от Европейската комисия.  Според получения публично текст  служебното държавно управление повече от половин година не съблюдава съзнателно методологията за налагане на наказания към Руската федерация. Конкретно става дума за доставките на горива. За писмото са били известени президентът Румен Радев и министър-председателят Гълъб Донев. Отговорност би трябвало да се носи и от управлението на Агенция " Митници " в лицето на шефа Геренски, както и отрасловият зам.-министър на финансите Александър Сираков. Това е една от действителните аргументи, с изключение на неуспеха с границата, за прекъсването на България към Шенген и Еврозоната, написа " Фактор.бг ". 

Последните дни е настъпила суматоха поради европейската интервенция, описват източници на Faktor.bg. Само за вчерашния ден са осъдени и преместени тихомълком десетки началници в Централно митническо ръководство. Над 10 началника на отдели, дирекции и браншове са преместени и командировани из цялата страна - от София в Брегово, Бургас, Генерал Тошево и на други места. 

Това, че не са били изпълнявани рекомендациите на Европейската комисия, е тежка корупционна скица за десетки милиони. Всички назначени на управителни постове в митниците са персонално посочени от президентството след свалянето на постоянния кабинет на Петков.

Супер скандално е, че през вчерашния ден съветското управление на „ Лукойл “ се е срещало с президента Румен Радев. Нито ред или фотография не излезе от президентството за срещата, макар че действително става въпрос за интернационална среща. Единствено се появи едно изречение в Българска национална телевизия, че президентът е приел управлението на „ Лукойл “. Нито дума за босовете от Москва, настояват източници от „ Дондуков “2.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР