Самият той призна, че изгората му е оставила на заден

...
Самият той призна, че изгората му е оставила на заден
Коментари Харесай

Ето Как Се Прави! Вижте Как Уреди Криско Гаджето Си! Цветелина Петрова Заряза Танците И Е Вече

Самият той призна, че изгората му е оставила на назад във времето танците и към този момент е в екипа на продукциите, в които Тилев се изявява най-често.

Това значи, че Цвети се е вляла във компанията на фамозната арменска фамилия Халваджиян, която стои зад форматите " Х Фактор " и " Като две капки вода ". В момента Криско е наставник в музикалното риалини, а в имитаторското шоу взе присъединяване по-миналата година.

" Вкарахме я Цвети в бизнеса. Иначе се познаваме от 4 години, тя беше в моя балет. Съгласи се да живее с мен, макар че ми е видяла всички простотии и магарии. Обичам си я. Често ме питат по кое време ще се бракосъчетавам. Когато пристигна този ден, няма да премине със старите традиции, а ще е съвременно празненство. Даже мисля да направя женитба с вход ", призна с типичното си възприятие за комизъм габровецът в шоуто на Ники Кънчев по " Дарик ".

Водещият не пропусна да запита хитмейкъра дали за десетте години, откогато е в музикалния бизнес, е имал досег с накротици.

" Аз съм човек, ксйто се занимава с изкуство и шоубизнес. Голяма част от кариерата ми е била обвързвана с рапа, а в тези среди се случва да се използва дрога. Лично аз не използвам опиати, поставям в тази рубрика и марихуаната, въпреки някои да не я признават за опиат, тъй като се употребява и за медицински цели. Но, отново споделям - не употребявам нито мархуана, нито други опиати ", разяснява Кристиян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР