Сами Хосни от Фермата“ скъса менискус и претърпя операция, разбра

...
Сами Хосни от Фермата“ скъса менискус и претърпя операция, разбра
Коментари Харесай

Сами от „Фермата“ живее шест месеца със скъсан менискус

Сами Хосни от „ Фермата “ скъса менискус и претърпя интервенция, разбра HotArena.

Красавецът, който набра известност от последния сезон на предаването „ Фермата “, като изневери на приятелката си с една от участничките в шоуто, през днешния ден осребрява известността си, като тренира известни персони. Съвсем неотдавна му се наложи да спре тренировките и да се подложи на интервенция, откакто близо шест месеца е със разкъсан менискус, без да обръща внимание на болката. В особено видео от мрежата то показа прекарването от интервенцията.

" Разкъсването на менискуса съм го получил преди шест месеца в Тенерифе. След засичане с кола и с цел да не се ударим и паднем от мотор, аз стъпих внезапно на асфалта, евентуално тогава се е случило ", споделя Хосни.

Именно тъй като дълго време не си обръща внимание, разкъсването е основало затруднения и други частични пострадвания. Интервенцията трае по-малко от час, а още на идващия ден Сами може да напусне болничното заведение.  За изписването до него е неговата другарка Мила, с която съумя да резервира връзката си след края на предаването. Двойката е извънредно щастлива дружно. А скоро възнамерява и женитба. Пред камерата на „ Фермата “ Сами призна, че съжалява за изневярата и е по-влюбен в Мила, като е подготвен и за деца, написа „ България Днес “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР