Самата Бри Ларсън признава, че преди да ѝ се наложи

...
Самата Бри Ларсън признава, че преди да ѝ се наложи
Коментари Харесай

Какво Бри Ларсън е криела повече от година

Самата Бри Ларсън признава, че преди да ѝ се наложи да влезе във форма за " Капитан Марвел " е била надалеч от качествата на един супергерои. Не че по-късно е можела да лети, само че пък съумя да избута джипа на персоналния си треньор, което не всяка жена (дори мъж) може да направи.
 Бри Ларсън, Джейсън Уолш и първата ѝ подготовка от месеци насам
Първата подготовка на Бри Ларсън от месеци

Капитан Марвел се връща във форма

И около влизането в най-хубавата форма на живота си, актрисата е решила да одобри поканата-предизвикателство на катерача Джими Чин .

Той е предложил на Ларсън дружно да изкачат Гранд Титън - най-високата планина в Национален парк Гранд Титън в северозападен Уайоминг. И тя, несъмнено, се е съгласила, тъй като е желала да ревизира до каква степен се простират опциите ѝ.

на Авг 6, 2020 в 11:52 PDT

В приключението се е присъединил и Джейсън Уолш - персоналният ѝ треньор, виновен за супергеройската ѝ форма. Всичко това се е случило преди цяла една година, само че Бри Ларсън е решила да го резервира в загадка чак до момента.

Преди да се насочат към планината обаче, Ларсън и Уолш са посетили няколко пъти зала, оборудвана със стена за катерене, където Джими Чин ги е учил на съществени похвати и техники.

на Дек 30, 2018 в 3:38 PST

Във видеото в YouTube, отдадено на изкачването на Гранд Титън, актрисата споделя, че ѝ е било мъчно, до момента в който се научи по какъв начин да не натоварва толкоз доста ръцете си.
 Бри Ларсън,
Ролите, за които Бри Ларсън не се пребори

Какво е новото начинание на актрисата

След упражненията в залата Чин е завел Ларсън и Уолш на същинска канара, с цел да види по какъв начин реагират в променлива конюнктура. И от видеото можем да забележим какъв брой щастлива и невярваща е Ларсън от подвига си.

След изкачването на Гранд Титън - над 4000 метра височина, актрисата споделя, че не би направила нещо сходно в идната година. Но тя действително е минала, тъй че чакаме с неспокойствие идващото ѝ предизвикателство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР