Сама не мога да повярвам, че 30 години съм публична

...
Сама не мога да повярвам, че 30 години съм публична
Коментари Харесай

Сашка Васева в клопка! Емоционална изповед

" Сама не мога да допускам, че 30 години съм обществена персона и мога да кажа емблема и знак на фестивала " Пирин фолк ". Това е моята музика, само че си признавам, имах забежки и попаднах в клопката на чалгата с " Левовете в марки " и други емблематични песни. "

Това съобщи в прочувствена изповед именитата изпълнителка Сашка Васева. Въпреки борбата с израстък в мозъка и опитите да си върне зрението, певицата се качи още веднъж на сцената в гр. Сандански. Завръщането й е тъкмо три десетилетия след първата й поява в Летния спектакъл в южното градче.
-->
Сашка извърши ария в признателност на Господ - " Боже благи ", и има вяра, че със светлината на тази авторска македонска ария ще се пречисти от чалгата, която е изпълнявала през годините. Представянето беше в дует с младия артист Юлиян Асенов.

Участието на Васева в последното издание на " Пирин фолк " беше извънредно сполучливо. Сашка завоюва общо три награди - отличие на журналистическото жури, второ място на фестивалното жури и наградата " Свети Врач ", който се присъжда от общината в Сандански.

Финала на " Пирин фолк 2023 " сложи ангелският глас на Емилия, която се завърна на сцената на фестивала след цели 20 години. Изпълнителката показа рецитал с обичани македонски песни, както и композиции, които са били отличавани с призове на влиятелния конгрес в годините. Особено прочувствено бе посланието на Емилия, която показа голямото си неспокойствие да стъпи още веднъж на тази сцена, на която е направила първите си стъпки, написа " България Днес ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР