Сам съм, други няма. Така се пошегува Димитър Рачков със

...
Сам съм, други няма. Така се пошегува Димитър Рачков със
Коментари Харесай

Рачков разкри какво се случва с него след Анита

" Сам съм, други няма. " Така се пошегува Димитър Рачков със " фамилното " си състояние, което е " разграничен с някогашната ат няколко месеца ". Актьорът очевидно се възприятие повече от добре в актуалната обстановка.

" Да, правилно е, удостоверявам, че към този момент не сме дружно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са естествени неща. Важно е да сме живи и здрави и всеки да има шанс по пътя си. Не желая да  приказвам повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разпространявам интимния си живот по медиите ", разяснява тогава водещият.

От своя страна, секси плеймейтката Анита е безапелационна, че Рачков пръв е поискал раздялата. Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала въздействие на връзките им, както и несходството в характерите им. Веднага откакто публично двамата са поставили край, Димитрова изтри всичките им общи фотоси, до момента в който Рачков не направи това. Слухове настояват, че везната да се разделят се наклонила, откакто майката на Рачков му споделила, че не харесва " момичето му ", както го наричала По принцип Станка Рачкова била срещу " изкуствените " хубавици и мечтаела синът й да си откри обикновено, мъдро и грижовно момиче.

" Две звезди къде в едно семейство? Ако ще се жениш отново, да е за жена, която ще те поддържа теб да успяваш, а не да гледа единствено по какъв начин тя да изпъкне ", споделяла с Рачков умната му майка. Най-вероятно думите й са хванали дикиш и Рачков търси следващата принцеса, с която да се усеща като принц, писа  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР