Сълзите от очите ми не спират! Не мога да повярвам,

...
Сълзите от очите ми не спират! Не мога да повярвам,
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Близки и приятели на двете красиви родилки, издъхнали внезапно, разтърсиха всички с това, което споделиха за тях

" Сълзите от очите ми не стопират! Не мога да допускам, че даде живот и ни напусна по този начин неуместно...Господ прибира един след различен прелестни хора! Дано отиваш на едно по-хубаво място и ни се усмихваш и пазиш от там! Почивай в мир! ".

" Не мога да допускам, индивидът, който постоянно ме поздравяваше с усмивка-заразяваше с нейния позитивизъм!
Не мога да допускам и аз! Потресена съм! Голяма покруса! Рядко срещан, луксозен човек Боже, какво е станал, преди няколко дни е видях на басейна с детето. Като слънце грееше постоянно! "

Това са дребна част от мненията във фейсбук-профила на лъчезарната Даниела Георгиева от Асеновград. Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден, след сполучливо секцио, родилката е получила тромбемболия и е умряла в болничното заведение в Станимака. По случая е формирано досъдебно произвеждане, аутопсията и експертизите ще покажат има ли отговорни за гибелта на 37-годишната жена, която оставя наследник сирак и невръстно бебенце, което за благополучие се е родило крепко.

Сърцето на още една хубавица, която предходната година е била младоженка, е спряло да бие вечно преди седмица


Хубавицата Мевла Баил, както първо БЛИЦ заяви, е издъхнала в същата болница преди седмица от ДИК синдром. Шефът на здравното заведение заяви пред БЛИЦ, че това е синдром, при който кръвта не може да се съсирва и постоянно води до летален край. Раждането е било първо за Мевла, която остана вечно на 26 години. Приятелите и роднините на двете млади дами, отишли си ненадейно, са в шок и не стопират да плачат. Повечето от тях не могат да повярват в загубата.





Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР