Сълзи на щастие, но и сълзи от мъка има в

...
Сълзи на щастие, но и сълзи от мъка има в
Коментари Харесай

Нов удар по родилката Сузанита от Орхан Мурад: Певицата е сломена, отрече се от него!

Сълзи на благополучие, само че и сълзи от тъга има в очите на Сузанита от през вчерашния ден. Знаем, че преди часове тя роди първата си рожба, своя наследник Матиас. Раждането мина обикновено, въпреки че се наложи да употребяват секцио за израждането на бебето. И тя, и момченцето са добре, само че ударът, който пристигна за Сузи Мурад от татко й - Орхан Мурад, е сразяващ.

Припомняме, че през вчерашния ден сякаш нежният и баладичен артист не обели и дума за появяването на внука си, което мощно нарани щерка му. После обаче той или администраторите му (разбира се, по негово желание) изтриха всички поздравления и пожелания на почитателите му за щастливото събитие.

Мнозина мигновено се юрнаха да честитят богатствата новина на новия дядо, който би трябвало да грее от наслада. Вместо благодарности обаче, мненията бяха изтрити. Тази постъпка шокира всички, а представете си какво е почувствала самата родилка?!

Близки до Шенай Мурад, някогашната жена на Орхан и родителка на Сузанита, разкриха, че младата певица е плакала доста, а след това е отсякла, че няма татко. И се е зарекла в никакъв случай да не се отнася с детето си по този начин, както татко й се е отнасял към нея.

Тя ще се концентрира върху бебето и обичания си мъж - Марк Славов, с който желае да съгради устойчиво семейство.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР