Салонен управител удари шамар на клиент. Действието се разви в

...
Салонен управител удари шамар на клиент. Действието се разви в
Коментари Харесай

След шамара за клиент в заведение – служителят е дисциплинарно уволнен


Салонен шеф удари пестник на клиент. Действието се разви в известно заведение в центъра на София. Във видеоклип, публикуван в обществените мрежи, се вижда словесно спречкване сред чиновник на заведението и клиент. Спорът ескалира и служителят удря пестник на клиента. Потърпевшият Явор Павлов описа в „ Тази заран “, че до обстановката се е стигнало, защото в сметката му е била надписана бутилка вино.

Повикал шеф, с цел да получи пояснение. Дошъл сервитьор и обяснил, че бутилката е махната, само че Явор Павлов настоял да се види с шефа. След като пристигнал и самият шеф, се стигнало до физическата разпра. Потърпевшият описа още, че не получил опрощение, а даже закани. „ Тази постъпка е извънредно грозна и необяснима “, сподели съсобственикът на заведението Ричард Алибегов.

„ Той се извини и изясни, че си е изпуснал нервите, което за мен няма по какъв начин да е пояснение. Това е човек, който работи повече от година при нас като салонен шеф. Това е служба, която би трябвало да предотвратява сходни спорове “, изясни още Алибегов.

По думите му за 10 години, откогато се занимава с този бизнес, такова нещо не се е случвало. „ Подобна физическа разпра е безусловно неприемлива “, безапелационен бе той. След случая е извикана полиция и са формирани протоколи. Въпреки полученото опрощение Явор Павлов счита да търси правата си по правосъден път.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР