Сакраменто Кингс загуби от Ню Орлиънс Пеликанс със 112:117 в

...
Сакраменто Кингс загуби от Ню Орлиънс Пеликанс със 112:117 в
Коментари Харесай

Сакраменто загуби със завърналия се Везенков

Сакраменто Кингс загуби от Ню Орлиънс Пеликанс със 112:117 в мач от НБА. Двата отбора играха единствено преди два дни, като тогава " пеликаните " записаха разгромна победа със 129:93, само че тогава българското крило на " кралете " Александър Везенков не игра поради травма.

Българинът беше на паркета тази нощ, само че нямаше изключително огромен принос в мача. Везенков игра 10 минути, в които означи 3 точки и направи 2 битки. Той бе с индикатори 1/4 за три точки и 0/1 при стрелбата за две.

Ключова роля за триумфа на домакините имаха двете огромни звезди Зион Уилямсън и Брандън Инграм, които приключиха надлежно с 25 и 23 точки. Още 15 за Пеликанс добави Йонас Валанчунас, а мощно включване от пейката направи и Джордан Хоукинс с 13 точки. За гостите пък най-резултатен бе Ди`Арън Фокс с 26 точки, Домантас Сабонис добави още 23, а Харисън Барнс приключи с 22.

Така Сакраменто позволи втора поредна загуба, като към този момент е с актив от 8 победи и 6 провали и заема 6-ото място в Западната конференция. За Ню Орлиънс пък това е втори следващ триумф и отборът към този момент е с 8 победи и 7 загуби на 9-ото място на Запад.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР