Сакраменто Кингс допусна третата си загуба от началото на новия

...
Сакраменто Кингс допусна третата си загуба от началото на новия
Коментари Харесай

Сакраменто с нова загуба, а Везенков с малко минути и без точка

Сакраменто Кингс позволи третата си загуба от началото на новия сезон в НБА, откакто отстъпи с  89:107 точки  (19:33, 34:26, 15:12, 21:36) в гостуването си на Хюстън Рокетс в зала „ Тойота Сентър “ в Тексас. Българският национал Александър Везенков започва на пейката, като записа общо 10:46 минути на паркета, в които обаче не можа да се разпише, само че се регистрира с 1 битка, 1 открадната топка и 1 чадър.

MVP на Евролигата за предишния сезон изигра най-слабия си мач досега в Лигата на извънземните. За първи път от старта на шампионата той не съумя да вкара панер. Саша направи единствено три стрелби, като два от тях бяха за три точки.

Малик Монк беше най-резултатен за Сакраменто. Той приключи мача с 18 точки. Харисън Барнс добави 13, а Джавел Макгий наниза 12. Звездана на тима Домантас Сабонис се отличи с дабъл-дабъл. Литовецът вкара 11 точки и направи 15 битки.

Дилан Бруукс стана най-резултатният състезател в мача. Той се отличи с 26 точки и 9 битки за Хюстън Рокетс. Двама души от спечелилите прилключиха дуела с дабъл-дабъли. Това са Джабари Смит-джуниър (21 точки и 11 борби) и Фред Ван Флийт (21 точки и 12 асисенции). Алперен Сенгун завърши мача с 15 точки и 9 битки.

По този метод салдото на Сакраменто от началото на сезона към този момент е 2 победи и 3 загуби, като със същия актив разполага и Хюстън, който влиза в победна серия. Във вторник заран от 03:00 часа българско време двата отбора още веднъж се изправят един против различен в Тексас, като тогава Кингс ще имат опция да вземат реванш.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР