Съжалявам за това, че съм мъж и казах това за

...
Съжалявам за това, че съм мъж и казах това за
Коментари Харесай

Ф. Станев - извинявам се на Ива само като на жена

Съжалявам за това, че съм мъж и споделих това за една жена. Но не виждам оттатък забележимото какво е красивото в работата на Ива Николова и на организация „ Пик ” и не почитам обществените помии, които изливат всеки ден, това сподели в студиото на „ Лице в лице ” по bTV Филип Станев от „ ИТН ”.

Така той отговори на директния въпрос на водещата Цветанка Ризова дали ще се извини за грубите думи, които насочи към Ива Николова.

Според него има обиди, които Николова ежедневно разгласява, като някои от тях са за съд. Той даде и образци – Слави Трифонов в „ Пик ” е именуван „ лоен чалгар ”, а сценаристите на шоуто му, измежду които е и Станев, се дефинират като „ некадърни халтураджии ”.

Самият той бил към този момент е станал „ Шрек ”, като се разисква шкембето му и лицевото окосмение. Колегата му Тошко Йорданов пък е именуван „ Тошко Африкански ” и „ Палечко с феса ”.

Той добави също, че след изборите Слави Трифонов не е показал управническата стратегия на Има Такъв Народ, а единствено базисна основа и опорни точки в нея. Ако би трябвало да представим цялата стратегия, ще ни трябват 16 часа, съобщи Станев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР