Съгласен съм с Рашков, има онлайн платформи, които само формално

...
Съгласен съм с Рашков, има онлайн платформи, които само формално
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Съгласен съм с Рашков, има онлайн платформи, които само формално са медии

" Съгласен съм с Рашков, има онлайн платформи, които единствено официално са медии! Те в действителност са средства за агитация и дезинформация, бълващи подправени вести ", във Facebook.

" Това са принадлежности на кочината! Като инструмента на Господ, между другото! ПИГ, БЛИЗ, ТРУП и това на Шехерезада са анти медии! "
 Бойко Рашков към кореспондент на ПИК: Аз споделих единствено публицисти да идват! (ВИДЕО) Бойко Рашков към кореспондент на " ПИК ": Аз споделих единствено публицисти да идват! (ВИДЕО)
Ама аз мисля, че споделих тука единствено публицисти да идват! Така вътрешният министър Боко Рашков реагира на наличието на кореспондент на " ПИК "...

Припомняме, че вътрешният министър Бойко Рашков реагира по забавен метод на наличието на кореспондент на " ПИК " на днешната конференция във ведомството.

" Любовта " сред уеб страницата и Рашков е известна от дълго време, като точно той е фигурата, присъстваща най-често в уеб страницата, който съвсем всекидневно пуска " разкрития " за личността му - от пребрачния му контракт, до имотното му положение.

Видео от реакцията на Рашков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР