Сагата с култовата пловдивска кръчма Водолаза е на път да

...
Сагата с култовата пловдивска кръчма Водолаза е на път да
Коментари Харесай

Свърши се! След 28 години работа, култовата кръчма „Водолазът” затваря

Сагата с паметната пловдивска механа „ Водолаза ” е на път да завърши. Официално заведението затваря порти след 28 години работа. Последният работен ден ще бъде 31 октомври, а притежателят на обекта кани всички свои клиенти на последно пиво.  Съобщението бе оповестено във фейсбук страницата на заведението,  като незабавно последваха и мнения с предложение за митинг, подписка и даже жива верига в отбрана на паметната за Пловдив механа.
Прочетете още
Припомняме, че регион " Централен " издаде заповед за унищожаване на обекта, откакто стартира почистване на сергиите по ул. " Младежка ". Собствениците се пробваха неколкократно да защитят заведението и то остана един от последните обекти, които не са съборени.

Още в края на август стана ясно, че многократните опити на Адмирала и представляващите го пред закона да спасят заведението не са увенчани с съумях. След дефинитивно изгубена правосъдна борба против общината, притежателите трябваше да се съобразят в решението на локалната власт, а точно - паметната механа на ул. „ Младежка “ да остане част от историята на Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР