Сагата с избора на нов председател на Камарата на представителите

...
Сагата с избора на нов председател на Камарата на представителите
Коментари Харесай

От четвъртия път: Най-накрая избраха нов председател на Камарата на представителите в САЩ

Сагата с избора на нов ръководител на Камарата на представителите в американския Конгрес завърши с избора на Майк Джонсън. Републиканецът, представляващ щата Луизиана, беше определен в сряда с 220 гласа " за " при нужни 217. След вота от трибунита Джонсън съобщи, че приоритет за него ще бъде войната в Близкия Изток:
Близкият Изток и Източна Европа са разтърсени от вълнения и принуждение. Всички знаем какви планове не престават да се построяват в Индо-Тихоокеанския район. Страната изисква мощно управление на този орган и ние не би трябвало да се колебаем. Най-големият съдружник на нашата страна в Близкия Изток е подложен на офанзива. Първият законопроект, който ще внеса в залата по-късно, ще бъде в поддръжка на нашия безценен, безценен другар Израел. И ние сме закъснели.
Майк Джонсън, ръководител на Камарата на представителите

51-годишният Майк Джонсън е прочут като правилен съдружник на Доналд Тръмп. Джонсън се зае да работи и за анулация на резултатите от президентския избор през 2020 година Конгресменът от Луизиана е четвъртият претендент, който републиканците предложиха за заместител на Кевин Маккарти. Президентът Джо Байдън поздрави новия ръководител, като съобщи, че е време всички да " работят отговорно ", справяйки се с провокациите пред нацията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР