Сагата с филма Ботев на Максим Генчев явно няма да

...
Сагата с филма Ботев на Максим Генчев явно няма да
Коментари Харесай

Максим Генчев не спира! От кой актьор се отказа

Сагата с кино лентата " Ботев " на Максим Генчев очевидно няма да завърши скоро. Самият режисьор не стопира да предизвика мнения и реакции, свързани с последното му произведение.

Последният статус във Фейсбук на Генчев е доказателството, че той няма да се откаже да се конфронтира с всички, които са се изказвали неласкаво за " Ботев " или за някой различен от филмите му. В обявата Генчев съпоставя Ники Илиев с Хенри Фонда и споделя, че артистът към този момент няма да играе във филмите му.
-->
Ето какво гласи целият текст:

" Ники Илиев - българският Хенри Фонда! Един от дребното модерни артисти, който владее “втория проект ”! Избрах го без видео-проби (кастинг), поканих го за сложната роля - Джам Бол (в превод “много прозорци ”). Актьорът одобри и се оправи скандално ослепително!!! За жал повече няма да мога да поканвам този прелестен създател в мой филм, простащината победи... а можеше да пресъздаде брилянтни облици на велики български герои и антигерои!

Обръщам се, с цялата грубост на положителното си сърце, към злобните, ядосаните, зависливите и в всевъзможни невежи лумпени да оставят това надарено момче да радва естествените хора, ценящи и обичащи родното кино! "

Тепърва ще излиза наяве дали самият Ники Илиев е отказал бъдещи участия, или повода е друга.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР