Сагата около сделката на годината продължава.Виваком не е насочила търговските

...
Сагата около сделката на годината продължава.Виваком не е насочила търговските
Коментари Харесай

Пуснаха важно съобщение за абонатите на Виваком и Булсатком

Сагата към договорката на годината продължава.

" Виваком " не е насочила комерсиалните си действия най-вече към клиенти на " Булсатком ". Това написа в позиция на компанията, изпратена до медиите, по повод информацията от доставчика на телевизия " Булсатком ", че представители на " Виваком " са предложили на клиенти да се трансферират при най-стария телеком, съобщи Дневник. От " Булсатком " показаха, че намират сходни практики за форма на нелоялна конкуренция в условия на продължаващо произвеждане за вероятно бъдещо придобиване на " Булсатком " от страна на " Виваком ".

" Категорично се разграничаваме от неоснователните изказвания на " Булсатком ", че Vivacom е насочвала комерсиалните си действия най-вече към клиенти на " Булсатком ". В нашите маркетингови и търговски действия, ние предлагаме нашите услуги на евентуални клиенти, без значение от техния сегашен снабдител. Работим на всеки от нашите пазари, спазвайки прецизно законодателството и ще се защитим против всеки опит за накърняване на репутацията ни на пазара ", показват от " Виваком ".

Преди седмица " Юнайтед груп " (United Group) - компанията притежател на телекома " Виваком " и на най-голямата медийна компания в България " Нова броудкастинг груп "  подписаха договор за придобиването на " Булсатком ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР