Аржентинецът Лионел Меси записа рекордните в историята на Мейджър Лийг

...
Аржентинецът Лионел Меси записа рекордните в историята на Мейджър Лийг
Коментари Харесай

Меси с пет асистенции и гол

Аржентинецът Лионел Меси записа рекордните в историята на Мейджър Лийг Сокър пет асистенции при успеха на Интер Маями с 6:2 над гостуващия Ню Йорк Ред Булс в дуел от следващия кръг на шампионата на Съединени американски щати и Канада.

До почивката домакините от Маями изоставаха с 0:1 след гол на Данте Ванзир, само че всичко в играта на " розовите " се промени с началото на второто полувреме, когато в игра влезе новото попълние Матиас Рохас, предава Българска телеграфна агенция. 

Парагваецът изравни в 48-мата минута след първата асистенция на Меси, а две минути по-късно тъкмо аржентинецът направи цялостен поврат, този път след асистенция на Луис Суарес

В 62-рата минута още веднъж Рохас бе прецизен за 3:1, а сред 69-ата и 81-вата минута пристигнаха минутите на Суарес, който употребява три подавания на Меси, с цел да запише хеттрик на сметката си.

Крайното 6:2 бе завършено от шведа Емил Форсберг от дузпа надълбоко в добавеното време, като по този начин той направи малко по-почетна загубата на нюйоркчани.

В различен мач от тази нощ отборът на Монреал загуби с 1:4 при визитата си на Нешвил. Българският национал Доминик Янков не бе в групата на канадския състав за визитата.

В класирането в Източната конференция отпред е Интер Маями с 24 точки от 12 мача. На Запад водач е Реал Солт Лейк с 21 точки, само че от 11 мача. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР