Сагата между една от най-симпатичните двойки в тв ефира се

...
Сагата между една от най-симпатичните двойки в тв ефира се
Коментари Харесай

Ново 20: Венелин Петков с коварен удар по Николета Маданска,...

Сагата сред една от най-симпатичните двойки в тв ефира се задълбочава и всяка дума на някои от двамата публицисти се гледа под лупа и води до нови интриги

Венелин Петков е във война с към този момент някогашната си жена Николета Маданска, а това, което се случва сред тях сега, е повече от грозно и сигурно ще изненада мнозина.

Няколко месеца след раздялата на двойката на дневен ред е пристигнала тематиката с попечителството над децата и грижата за тях. Според осведомени, някогашният началник на новините в bTV въобще не бил удовлетворен от метода, по който майката на неговите двама синове ги слага под светлините на прожекторите още от бебета. За това излиза наяве от негова скорошна обява в обществените мрежи, ориентирана против потреблението на децата като инструмент за трупане на рейтинг от майки-инфлуенсърки.



Телевизионерът не показва тъкмо кои майки има поради, само че се счита, че обявата му е ориентирана точно към неговата лична някогашна жена, която не стопира да споделя в обществените мрежи детайлности към метода, по който отглежда децата си, съпроводени с техни фотоси, пък въпреки и в тил, написа " Уикенд ".

Факт е, че откогато роди, Николета Маданска събира доста почитатели в обществените мрежи, без да прави каквото и да е, с изключение на да демонстрира приятни моменти, прекарани най-често с двамата ѝ синове Йоан и Михаил. Единият скоро става на две годинки, а другият ще чества първи рожден ден малко след Коледа. Маданска към този момент гони 20 000 почитатели в Инстаграм.

" Относно публикуването на фотоси и други персонални данни на деца... Статията по-долу е образец за това какво може да аргументите на детето си, до момента в който го раздавате „ инфлуенсър ” с техните фотоси. Децата са персони и е тяхно право и наше обвързване да се съобразяваме с това. Живеем в цивилизована страна, където правата на личността ca обезпечени ", гласи поста на Петков, който разгласява и публикация, обвързвана с въздействието върху децата, което оказва публикуването на техни фотоси.

Той показва и текстове от закони, свързани с правата на децата. Единият е член 32 от Конституцията, който афишира персоналния живот на хората за ненарушим, а снимането на хора без единодушието им за нелегално. Вторият текст е член 11а от Закона за отбрана на детето, съгласно който данни за дете не могат да се разгласяват без единодушието на родителите му.

Бивши сътрудници на Петков разясняват, че обявата му е ориентирана непосредствено против неговата някогашна половинка Николета. Докато към момента бяха дружно, той не се дразнеше от фотосите на момчетата, които майката публикуваше. Сега обаче бил гневен, като вижда по какъв начин спортната журналистка показва благополучие с децата, които към този момент живеят с баба си и дядо си вместо с татко си.

Твърди се, че цитирането на текстове от закона, свързани с нарушаването на правата на децата, може да е намек, че Венелин обмисля да оспори попечителството на майката над тях. Шансовете да потвърди, че Николета е неприятна майка, несъмнено, са оскъдни. Досега тя в никакъв случай не е показвала лицата на момчетата. Всички фотоси, които разгласява, са в тил.

По всичко наподобява, че Маданска е чудесна майка и няма шансове да бъде лишена от настойничество. Това, което буди неразбиране, е какво би трябвало да е направил Венелин, с цел да я накара да си събере багажа и да го напусне с две дребни деца на ръце, едното от които бебе.

Това е следващата провалена връзка на Венелин Петков, който поради тежкия си темперамент преди години се раздели и с екранната си партньорка Гена Трайкова, с която въртя обич в продължение на няколко години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР