Сагата, касаеща бъдещето на суперзвездата на Ню Йорк Кармело Антъни

...
Сагата, касаеща бъдещето на суперзвездата на Ню Йорк Кармело Антъни
Коментари Харесай

Кармело би се прежалил за Кливланд и ОКС

Сагата, касаеща бъдещето на суперзвездата на Ню Йорк Кармело Антъни продължава с цялостна мощ. Последната информация е, че ветеранът към този момент е подготвен да премине и в тим, друг от Хюстън. Първоначалното и най-силно предпочитание на Мело бе да се причисли към Рокетс, с цел да образува суперотбор с Крис Пол и Джеймс Хардън, само че развиването на нещата напоследък или по-точно неналичието на такова по отношение на трансфер в Тексас, накара крилото да размишления.

Според ESPN Мело е склонен да размени Голямата ябълка с Кливланд или Оклахома Сити, с цел да заиграе надлежно с Леброн Джеймс или пък с Ръсел Уестбрук и Пол Джордж. New York Post твърди, че Портланд също влиза в листата на Антъни. По-рано през лятото един от водачите на Трейл Блейзърс, Си Джей МакКълъм, намерено се опита да прикотка звездата в щата Орегон.

Our @NYDNSports back: Carmelo Anthony expands trade wish list, which now includes Cavaliers and pal LeBron James. --https://t.co/gLVXpKC3b7 pic.twitter.com/e31hzVbxDs
— Tom Biersdorfer (@TomBiersdorfer) September 23, 2017
Антъни прекара последните шест сезона в тима от родния си град, като за 74 мача през сезон 2016/2017 имаше приблизително по 22.4 точки, 5.9 битки и 2.9 асистенции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР