Съединените щати заявиха в петък, че подготвят военна логистична подкрепа

...
Съединените щати заявиха в петък, че подготвят военна логистична подкрепа
Коментари Харесай

САЩ подготвят помощ, тъй като броят на жертвите от земетресението в Япония наближава 100

Съединените щати обявиха в петък, че приготвят военна логистична поддръжка и помощ за райони в Япония, опустошени от земетресение, което умъртви 94 души, принуди към 33 000 хората да изоставен домовете си и оставиха над 200 души в неопределеност.

„ Съединени американски щати са тук, с цел да поддържат нашия другар и съдружник в отговора на земетресението. Подготвят се военна логистична поддръжка, храна и други доставки, ” посланикът на Съединени американски щати в Япония Рам Емануел разгласява на уеб страницата на обществените медии X.

Япония договаря със Съединени американски щати за незабавна помощ и е отхвърлена предложения за помощ от други страни, в това число Китай за момента.

„ В момента не одобряваме личен състав или материална помощ от други страни или райони поради обстановката на място и старания, които ще бъдат нужни, с цел да бъдат получени “, сподели основният представител на Япония Йошимаса Хаяши.

Американски чиновник, който отхвърли да бъде назван, сподели пред Ройтерс, че двете държавни управления координират допустима по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР