Съединените щати забраняват на ред страни да развиват реалния сектор

...
Съединените щати забраняват на ред страни да развиват реалния сектор
Коментари Харесай

Захарова: САЩ ще искат да спрем да дишаме

Съединените щати не разрешават на ред страни да развиват действителния бранш от стопанската система и скоро може би ще изискат от тях " да спрат да дишат ". Така говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява влизането в действие на глобите против плановете за газопроводи " Северен поток 2 " и " Турски поток ", съобщи ТАСС, представена от standartnews.com.

" Една страна с държавен дълг от 22 трилиона $ не разрешава на кредитоспособни страни да развиват действителния бранш от своята стопанска система ", написа през днешния ден Захарова във Facebook. " Американската идеология за живот назаем не устоя международната конкуренция и финансовото министерство на Съединени американски щати постоянно го удостоверява, издавайки нова " заповед за стопански арест. "

" Скоро ще настоят неотложно да спрем да дишаме. И мнозина даже ще изпълнят " това искане, добави тя.

Сенатът на Съединени американски щати утвърди във вторник бюджета за защита за 2020 финансова година, признат на 11 декември от Камарата на представителите. Документът задължава администрацията да наложи наказания по отношение на съветските газопроводи " Северен поток-2 " и " Турски поток ". Според текста двата газопровода ще създадат Европа подвластна от съветския газ и ще застрашат националната сигурност на Съединени американски щати. В петък законът бе подписан от президента Тръмп и влезе в действие.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР