Съединените щати все още не са набавили необходимото количество лекарства,

...
Съединените щати все още не са набавили необходимото количество лекарства,
Коментари Харесай

САЩ все още не могат да наваксат с ваксинирането

Съединените щати към момента не са набавили нужното количество медикаменти, с цел да подсигуряват, че всички възрастни американци могат да бъдат имунизирани против ковид до края на май. Това заяви прессекретарят на Белия дом Джен Псаки на постоянен брифинг за пресата, оповестява ТАСС.
Тя беше помолена да разяснява случая в завода в Балтимор, Мериленд, където 15 000 000 дози от американската ваксина JohnsonJohnson бяха развалени заради неправилно разбъркване на съставките с съставените елементи на британско-шведската компания AstraZeneca, който също е създаден в този цех.
 До момента в Съединени американски щати са имунизирани над 39 милиона души До момента в Съединени американски щати са имунизирани над 39 милиона души
Повече от 39 милиона души са били имунизирани в Съединените щати досега, оповестиха Центровете за надзор и предварителна защита на заболяваният...
" Ние не разчитахме на тези дози за имунизиране на американското население. Очакваме ваксини от Moderna и Pfizer. JohnsonJohnson също ни увериха, че ще получим милиони дози на 24-ти парил, които по-рано дадоха обещание “, сподели говорителката. Правителството на Съединени американски щати е поръчало 300 000 000 от компанията. Част от създадените ваксини са трансферирани в Канада и Мексико.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР