Съединените щати водеха безсмислени войни, обикновено далеч от своята територия,

...
Съединените щати водеха безсмислени войни, обикновено далеч от своята територия,
Коментари Харесай

Медведев: САЩ са безразлични към съдбата на други страни

Съединените щати водеха безсмислени войни, нормално надалеч от своята територия, и не им пука какво ще се случи с другите страни по-късно, написа в своя канал Telegram Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия (SB), предава

" Самите Съединени щати непрестанно водят безсмислени войни и нормално надалеч от своята територия. Без правила и без да се преценяват със международната общественост. С правото да изоставят всичко и всички, да изоставен играта незабавно щом тази игра е покрай загуба. И да оставят след себе си кръв, руини, политическа и икономическа съсипия, добави Медведев.

" Това е същността на американския взор върху проблемите на другите. Просто не им пука с кого и какво ще се случи. Те даже не го крият ", сподели Медведев.

„ За разлика от висшето управление на Съединени американски щати, които желаят края на нашата татковина, Русия желае да види Съединените щати като мощна и умна страна, а не като последно леговище на тези, които последователно изпадат в старческа полуда “, разяснява още Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР