Съединените щати вече са извън фазата на пандемията, тъй като

...
Съединените щати вече са извън фазата на пандемията, тъй като
Коментари Харесай

Фаучи: САЩ вече са извън фазата на пандемията

Съединените щати към този момент са " отвън етапа на пандемията ", защото хоспитализациите и смъртните случаи от COVID-19 са към този момент ниски, съобщи доктор Антъни Фаучи, най-големият специалист по инфекциозни заболявания в страната.

" Със сигурност сега в тази страна сме отвън етапа на пандемията ", съобщи Фаучи по време на изявление за PBS NewsHour във вторник, когато водещата Джуди Уудръф го попита какъв брой близо е страната до края на пандемията от ковид.

COVID-19 в Съединени американски щати продължава да нараства - с повече от 22% през последната седмица по данни на CDC - само че Фаучи означи, че " няма да изкореним този вирус " и че хората ще би трябвало да бъдат рутинно имунизирани, с цел да се резервира невисок процентът на тежките болести и смъртните случаи.

" Не знам какъв брой постоянно ще би трябвало да се прави това ", сподели Фаучи за имунизацията. " Може да е всяка година, може да е по-дълго, с цел да се поддържа ниско равнище. Но сега не сме във фаза на пандемия в тази страна ", сподели той.

Въпреки това, на световно равнище, сподели Фаучи, " няма подозрение, че тази пандемия към момента продължава ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР