Съединените щати във вторник наложиха нов кръг от санкции срещу

...
Съединените щати във вторник наложиха нов кръг от санкции срещу
Коментари Харесай

САЩ налагат нов кръг от санкции на мрежа, участваща в производството на ирански дронове

Съединените щати във вторник постановиха нов кръг от наказания против 10 организации и четири лица за присъединяване им в снабдяването с материали за производството на дронове в Иран.

Санкциите са ориентирани към мрежа, обхващаща Иран, Малайзия, Хонг Конг и Индонезия, ръководена от Хосейн Хатефи Ардакани, съгласно Държавния департамент и Министерството на финансите на Съединени американски щати. Ардакани и Гари Лам, които са работили за китайска компания, и техните съзаговорници бяха посочени като обвинени в прессъобщение на Министерството на правораздаването.

 Учения за безпилотни летателни апарати (UAV), извършени от иранската войска в Семнан, Иран на 5 януари 2021 година (Иранска армия/Раздаване/Anadolu Agency посредством Getty Images)

Съединени американски щати споделиха тези физически и юридически лица са взели участие в доставката на чувствителни артикули, в това число електронни съставни елементи с генезис от Съединени американски щати, за дронове за еднопосочна офанзива, създадени от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война Aeros...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР