Съединените щати увериха, че продължават военната комуникация с Русия за

...
Съединените щати увериха, че продължават военната комуникация с Русия за
Коментари Харесай

Американски полковник с горещи данни за комуникацията между САЩ и Русия след ракетите, изстреляни от кораби и подводница в Средиземно море

Съединените щати увериха, че не престават военната връзка с Русия за Сирия, съобщи Франс прес, като се базира на американски боен представител.

В понеделник Москва разгласи, че преустановяване взаимоотношението с Вашингтон по меморандума за отбягване на произшествия в близкоизточната страна след свалянето ден по-рано на сирийски бомбардировач от американски изтребител.

Русия разкритикува Съединени американски щати, че не са я предизвестили авансово.

Според цитирания американски боен представител полковник Райън Дилън обаче въоръжените сили на двете страни не престават да споделят.

Той не посочи дали Русия е предизвестила Съединените щати за ударите с крилати ракети, изстреляни от нейни кораби, против обекти в Сирия на групировката " Ислямска страна ".

Представител на американските въоръжени сили, поискал да резервира анонимност, обаче сподели, че Москва е уведомила Вашингтон.

Руското министерство на защитата се ограничи да заяви, че е предизвестило Израел и Турция, без да спомене ръководената от Съединени американски щати коалиция.

Коалицията разгласи, че е умъртвила при въздушен удар в Сирия финансист на " Ислямска страна ", съобщи още Франс прес, като се базира на нейно официално съобщение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР