Съединените щати са регистрирали над 20 милиона случая на Covid-19,

...
Съединените щати са регистрирали над 20 милиона случая на Covid-19,
Коментари Харесай

Над 20 милиона са вече заразените с коронавирус в САЩ

Съединените щати са записали над 20 милиона случая на Covid-19, заяви Университетът „ Джон Хопкинс ” в петък. Точният брой е 20 007 149 инфектирани и 346 408 смъртни случаи от пандемията, добави основаният в Балтимор университет.
Така Съединени американски щати са страната с най-големия формален брой на инфектирани и на смъртни случаи. Само в сряда над 3 900 души са умряли от Covid-19 в Съединени американски щати, което е нов денонощен връх. Експертите считат, че най-лошото занапред следва, чакат се скок на смъртните случаи поради новогодишните събирания.
 Медицински служащ от Калифорния е с COVID-19 седмица след имунизирането му Медицински служащ от Калифорния е с COVID-19 седмица след имунизирането му
45-годишен мъж, който работи като санитар (медицинска сестра) в Калифорния, е дал позитивна проба за COVID-19 седмица откакто е бил...
Понастоящем над 125 000 души са приети в болница с. Страната е почнала всеобща акция за имунизации и близо 2,8 млн души към този момент са ваксирани, което обаче е доста под 20-те милиона инжекции, които администрацията на президента Доналд Тръмп даде обещание до края на годината. Над 12 млн дози са разпределени в цялата страна, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите, само че напъните за имунизиране на здравни служащи и уязвими хора са възпрепятствани от логистични проблеми и пренатоварването на лечебните заведения, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР