Съединените щати разположиха стратегически бомбардировачи B-1B за съвместни учения с

...
Съединените щати разположиха стратегически бомбардировачи B-1B за съвместни учения с
Коментари Харесай

САЩ включиха бомбардировачи в ученията си с Япония и Южна Корея

Съединените щати разположиха стратегически бомбардировачи B-1B за взаимни учения с Южна Корея и Япония, оповестява " Ройтерс ".

Трите съюзнически страни ускориха отговора на

По данни на Министерството на защитата на Южна Корея американски бомбардировач е направил полет дружно с южнокорейски изтребители FA-50 и изтребители F-16 на военновъздушните на Съединени американски щати като част от продължаващите учения Ulchi Freedom Shield. Това бе десетият сходен полет на американски бомбардировач през тази година.

Северна Корея постоянно подлага на критика годишните военни учения, считайки ги за подготовка за война.

Съюзниците подчертаха, че ученията са с отбранителна цел.

Отделно два бомбардировама B-1B на Военновъздушни сили на Съединени американски щати се причислиха и към взаимни учения с 12 японски изтребителя, в това число четири самолета F-15, заяви Министерството на защитата на Япония.
 Северна Корея плаши с нуклеарна война
Северна Корея плаши с нуклеарна война

КНДР желае армията да " поеме самодейността за настъпателни и смазващи дейности за война "

Ръководените от Съединени американски щати бомбардировъчни учения пристигнаха дни след несполучливия опит на

Миналата седмица Съединени американски щати и Южна Корея започнаха Ulchi Freedom Shield - взаимно широкомащабно военно обучение, предопределено да ускори отговора им на нуклеарните и ракетните закани на Пхенян.

Днешните маневри бяха проява на така наречен от съдружниците " разширено въздържане " поради скорошните проби на галактически ракети-носители на Северна Корея и проява на " мощна обединена отбранителна позиция ", означават от Министерството на защитата на Южна Корея.

Японското министерство на защитата пък показва, че взаимните учения на Съединени американски щати и Япония над Японско море през днешния ден са удостоверили " готовността на армиите на двете страни да реагират на всяка обстановка " на фона на тестванията на балистични ракети в Северна Корея.
 Съединени американски щати и съдружниците би трябвало да са подготвени за война на два фронта и нуклеарни офанзиви
Съединени американски щати и съдружниците би трябвало да са подготвени за война на два фронта и нуклеарни офанзиви

Съединени американски щати би трябвало да покажат ясна подготвеност за победа пред съперниците

Вчера Япония взе участие и в тристранно военноморско обучение за противоракетна защита със Съединени американски щати и Южна Корея.

В своя тирада във връзка Деня на военноморските сили севернокорейският водач Ким Чен-ун упрекна Съединените щати и техните съдружници в увеличение на риска от нуклеарна война, като визираше сред Съединените щати, Южна Корея и Япония.

" Поради безразсъдните конфронтационни дейности на Съединени американски щати и други враждебни сили, в одите край Корейския полуостров се трансфораха в мястотото с най-голяма централизация на военно съоръжение в света , най-нестабилните води с заплаха от нуклеарна война ", посочи Ким.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР