Съединените щати разглеждат варианта за пряка намеса във военните действия

...
Съединените щати разглеждат варианта за пряка намеса във военните действия
Коментари Харесай

Сиймур Хърш: САЩ може да се намесят пряко в конфликта в Украйна при поражение на Киев

Съединените щати преглеждат разновидността за директна интервенция във военните дейности в Украйна при положение, че има забележими вероятности за проваляне на Киев в хода на специфична съветска военна интервенция.

Това съобщи през вчерашния ден американският журналист, притежател на премията " Пулицър " Сиймур Хърш, оповестява ТАСС.

" Казват ми, че играта ще бъде такава - " това е НАТО, ние поддържаме НАТО в настъпателни интервенции против руснаците ", което няма да заблуди света. (...) Ние сме във война с руснаците ", сподели Хърш на събитие на американската неправителствена организация " Комитет за републиката ", без да посочва източниците си на информацията си.

В тази връзка публицистът напомни провалянето на нацистите край Сталинград от руските войски. " Хайде. Наистина ли желаеме да се бием с тези момчета? Не мисля ", сподели той. „ Не мисля, че сме подготвени. Но не знам ", сподели Сиймур Хърш, който разгласява публикация на 8 февруари, в която съобщи, че взривяването на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 " е загадка интервенция на Съединени американски щати, осъществена със знанието и единодушието на президента Джо Байдън, след няколкомесечен спор във вашингтонската администрация с присъединяване на стеснен кръг от вътрешни хора. Белият дом назова версията за събитията, разказана от журналиста, „ съвършена неистина и цялостна небивалица “.

„ Ние (САЩ) евентуално просто се заблуждаваме за това, което се случва там, за това какви ще бъдат резултатите “, сподели Хърш. В същото време той акцентира, че Русия към момента даже не е употребила " главните си сили " в специфичната си военна интервенция.

Източник " Гласове "

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР