Съединените щати приближават специални сили и оборудване до Венецуела, каза

...
Съединените щати приближават специални сили и оборудване до Венецуела, каза
Коментари Харесай

Русия твърди: САЩ преместват специални сили и оборудване във Венецуела

Съединените щати доближават специфични сили и съоръжение до Венецуела, сподели говорителката на външното министерство Мария Захарова.
" Подготовката за провокации се прави от Вашингтон и това се прави съгласно всички правила на военната просвета ", сподели тя, представена от RT.

``
реклама
Според дипломата Съединени американски щати и НАТО се готвят да трансферират оръжие на венецуелската съпротива. Планира се да се закупи огромна партида оръжия и муниции " в една от източноевропейските страни ", означи Захарова.
Става дума за проби и аналози на картечници с огромен диаметър, нарезни и автоматизирани гранатомети, портативни противовъздушни системи.

" Доставката на товари до Венецуела се възнамерява да се извърши при започване на март тази година на няколко партиди на територията на прилежаща страна, употребявайки транспортни самолети на интернационална спедиторска компания ", добави говорителката на външното министерство.
Тя посочи, че украинската компания " Антонов " ще бъде привлечена от тази интервенция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР