Съединените щати обявиха днес, че ще предоставят над 750 милиона

...
Съединените щати обявиха днес, че ще предоставят над 750 милиона
Коментари Харесай

САЩ с хуманитарна помощ за над 750 млн. долара за Сирия


Съединените щати оповестиха през днешния ден, че ще дават над 750 милиона $ в допълнение филантропично финансиране за сирийския народ, съобщи Асошиейтед прес.  

Посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд съобщи пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, че новото подаяние е в допълнение към над 800 милиона $ спомагателна филантропична помощ от Съединените щати за Сирия, която тя разгласи по време на дарителска конференция в Брюксел през май, осведоми Българска телеграфна агенция.

" То ще помогне на филантропичните сътрудници да обезпечат чиста вода, храна, хигиенични материали и помощни средства, заслон, услуги за отбрана и сериозно значима здравна и хранителна помощ и ще включва подпомагащи стратегии за ранно възобновяване в цялата страна ", сподели тя.

Томас-Грийнфийлд, която посети това лято сирийски бежанци и наблюдава доставки на филантропични помощи по сирийско-турската граница, съобщи, че " Съединените щати остават най-големият донор за Сирия, тъй като сме се заели... да служим на хората по света ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР