Съединените щати обмислят възможността за налагане на санкции срещу ред

...
Съединените щати обмислят възможността за налагане на санкции срещу ред
Коментари Харесай

Bloomberg: САЩ подготвят санкции срещу граждани на Унгария

Съединените щати обмислят опцията за налагане на наказания против ред физически лица от Унгария, оповестява Bloomberg, базирайки се на свои източници. Под глобите могат да попаднат държавните чиновници в банковия бранш. Източниците на организацията не посочват имената на тези жители. Те също по този начин не показаха претекстове за възможното използване на ограничавания.

Euractiv анонсира конференция, която ще даде посланикът на Съединени американски щати в Будапеща Дейвид Пресман на 12 април. Източници на изданието споделят, че тогава може да бъдат оповестени въпросните наказания. „ Няма признаци, че брифингът ще бъде отдаден върху работата на Съединени американски щати по глобите против Унгария “, твърди обаче представител на американската дипломатическа задача в Унгария пред Bloomberg:

По-рано Съединените щати към този момент постановиха наказания против физически лица в Европейски Съюз. Освен това администрацията на президента Джо Байдън не предложения Унгария на неотдавнашната среща на върха на демокрациите, напомня организацията. Будапеща отхвърли да достави оръжия на Киев, а също по този начин се опълчи на глобите против Москва.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР