Съединените щати нямат доказателства за съществуването на НЛО, но и

...
Съединените щати нямат доказателства за съществуването на НЛО, но и
Коментари Харесай

САЩ нямат доказателства за съществуването на НЛО, но и не го изключват

Съединените щати нямат доказателства за съществуването на НЛО, само че и не го изключват, излиза наяве от нов отчет на американските управляващи, детайлности от който бяха разкрити пред в. " Ню Йорк таймс " от държавни чиновници, имащи достъп до отчета.

Докладът съдържа самопризнание, че Съединени американски щати към момента нямат пояснение за метода, по който се движат някои летящи обекти, като да вземем за пример метода, по който форсират, и способността им да трансформират посоката си на придвижване.

Американските разследващи служби не разполагат с доказателства, че летящите обекти, видяни от американски военни водачи през последните години, са НЛО, само че към момента не могат да си обяснят необикновените им придвижвания, които са мистерия както за учените, по този начин и за военните.

В отчета се показва, че в почти 120 случая през последните две десетилетия са видяни феномени, които не произлизат от американска военна технология или от друга висока технология на американското държавно управление. Това изказване изключва опцията американските военни водачи да са съобщили за неидентифицирани летящи обекти, които са част от някоя загадка стратегия на държавното управление.

Представители на разследващите служби са на мнение, че най-малко някаква част от тези феномени са пробни технологии на конкурентни сили като Русия и Китай. Високопоставен американски чиновник изрази опасенията на службите, че има възможност Китай или Русия да опитват със свръхзвукова технология.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР