Съединените щати и техните европейски съюзници насърчават план за разполагане

...
Съединените щати и техните европейски съюзници насърчават план за разполагане
Коментари Харесай

САЩ и съюзници от Европа подкрепят разполагане на сили на ООН в Газа

Съединените щати и техните европейски съдружници предизвикват проект за разполагане на интернационалните мироопазващи сили в Ивицата Газа след края на войната, оповестява Bloomberg, базирайки се на осведомени източници.

Източниците настояват, че американски и европейски чиновници признават, че остават огромни въпроси по отношение на това дали сходна интервенция би била осъществима в Газа и признават, че Израел остава мощно песимистичен към сходен проект. Според тях обаче даже разискването на тази концепция може да накара Израел да мисли за преустановяване на акцията. Както прецизираха събеседниците на организацията, полемиките към Съвета за сигурност на Организация на обединените нации остават а равнище предварителност.

Един вид, който се обмисля от американски и европейски чиновници, включва разширение на ролята на Организацията на Организация на обединените нации за наблюдаване на примирието, която беше основана за първи път през 1949 година, с цел да улесни мирните съглашения сред палестинските араби и Израел след войната от 1948 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР