Садизмът на Венелин Петков няма край. След като съсипа Николета

...
Садизмът на Венелин Петков няма край. След като съсипа Николета
Коментари Харесай

Истински звяр! Венелин Петков взима децата на Николета само за отмъщение?

Садизмът на Венелин Петков няма край. След като унищожи Николета Маданска с изневерите си и ужасния си тираничен темперамент, някогашният началник в БТВ реши да довърши майката на децата си, като й ги отнеме.

Последното, което му хрумнало, с цел да нарани Ники, било да се изправи пред съда и да изиска цялостно настойничество над двамата им сина, които още са в невръстна възраст.

Адвокатът на Венелин към този момент имал готова тактика да изкара Николета неприятна майка. За задачата щели да бъдат приведени като доказателства всички фотоси на децата, които спортната журналистка е разгласила в обществените мрежи.

Още до момента в който били дружно, Петков доста се дразнел, че жена му демонстрира децата пред непознати, тъй като вярвал, че по този начин могат да получат отрицателна сила. Постоянно й се карал за това, само че тя била пристрастена към онлайн живота и продължавала да го прави.

Коравосърдечността на журналиста обаче е голяма, както и наглостта му. Докато живеел с Николета, той не си помръдвал пръста за тези деца, а в този момент желае да ги вземе от майка им. Всички познати били уверени, че няма по какъв начин да се оправи, а и към този момент е на 50 година, не може да устоя физически на цялото това недоспиване около бебетата.

Венелин не толкоз желал да отглежда децата самичък, дори в противен случай. По природа той бил лакомец и това е повода толкоз късно да сътвори семейство. С този си ход в съда обаче задачата му била да нарани Николета и да й покаже, че е сбъркала, напускайки го.

„ На него въобще не проличава да му пука за тия деца, стана татко единствено с цел да задържи младото гадже и като започнаха фамилните проблеми, стана различен човек. Ники е доста блага и добра, не заслужава този гнет “, шушукат познати на някогашната двойка.

Все отново възможностите на Петков да отнеме попечителството от Маданска са съвсем нулеви. За да го направи, би трябвало да потвърди, че тя е душевен нестабилна или трайно без никакви приходи, а и двете не са правилни и най-вероятно няма да са и за в бъдеще.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР