Съдията от канцеларския съд в Делауеър Катлийн Маккормик не положи

...
Съдията от канцеларския съд в Делауеър Катлийн Маккормик не положи
Коментари Харесай

Дилемата със заплащането на Илън Мъск

Съдията от канцеларския съд в Делауеър Катлийн Маккормик не постави доста старания да прикрие недоверието си към страхотния пакет от заплати на Илън Мъск за 2018 година, когато тази седмица постанови, че той би трябвало да бъде анулиран.

Бордът на Tesla беше „ може би вторачен от привлекателността на Мъск като суперзвезда “, сподели тя, когато изцяло пропусна да зададе „ въпроса за 55,8 милиарда $: нужен ли е проектът на Tesla да задържи Мъск и да реализира задачите си? “ Нейният безапелационен отговор, защото тя го анулира, беше не.

Ако това решение устоя при обжалване, тогава какво е трябвало да заплати Тесла за услугите на Мъск? Колко огромен дял заслужава той да има в компания, чиято стойност за малко надвиши $1 трилион през 2021 година? И какъв брой персонален надзор би трябвало да има той върху компанията в дълготраен проект?

Това са въпроси, с които бордът на Tesla в този момент би трябвало да се оправи незабавно, в случай че желае да задържи прословутия си живачен основен изпълнителен шеф -страна. Това са също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР