Съдията на Strictly Come Dancing Шърли Балас се обърна към

...
Съдията на Strictly Come Dancing Шърли Балас се обърна към
Коментари Харесай

Шърли Балас от BBC Strictly подкрепя „джентълмена“ Джовани Пернис на фона на „враждата“ на Аманда Абингтън

Съдията на Strictly Come Dancing Шърли Балас се обърна към докладваната омраза сред професионалния танцьор Джовани Пернис и последната му партньорка в шоуто Аманда Абингтън.

Главният арбитър в сериала на BBC поддържа Джовани, като го назова „ благородник “ и „ прелестен преподавател “, до момента в който тя беше разпитвана за очевидното разминаване сред двойката. На фона на известията актрисата Аманда беше оставена „ съкрушена и натъжена “ от времето си в шоуто, Шърли си сподели думата по репортажите.

Звездата от Шерлок Аманда напусна танцовото съревнование на BBC през петата седмица заради „ медицински аргументи “ през октомври 2023 година През последните седмици беше обявено, че тя е потърсила професионална помощ заради „ държанието, на което е била изложена “, до момента в който е била част от сериала.

Съобщава се, че актрисата е потърсила юридически съвет, с цел да получи фрагменти зад кулисите на техните подготовки, откакто беше диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след излизането й от шоуто. Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР