Съдия осъди жена от Северна Дакота във вторник на около

...
Съдия осъди жена от Северна Дакота във вторник на около
Коментари Харесай

Жена от Северна Дакота, която ръководеше нелицензирана дневна грижа, получава близо 19 години затвор, след като смъртта на бебето беше обявена за убийство

Съдия осъди жена от Северна Дакота във вторник на към 19 години затвор във връзка със гибелта на бебе и пострадване на друго момче, което управляващите свързват с нейния нелицензиран център за домашни грижи за деца.

Патриша Уик от Джеймстаун беше упрекната предходната година. Тя се призна за отговорна през януари по обвинявания в ликвидиране и корист с деца и закононарушение за ръководство на нелицензиран дневен център в Карингтън.

По обвиняването за ликвидиране щатският областен арбитър Джеймс Хоуви осъди Уик на 40 години затвор, с 20 години прекратен и към този момент обслужван заем за повече от година. Тя би трябвало да се записва като причинител на закононарушение против деца и да излежи 10 години пробация под наблюдаване. Съдията също по този начин наложи по-леки присъди по другите обвинявания. Уик би трябвало също да заплати 810 $ правосъдни такси по обвиняването за корист с дете.

Съобщава KXNET. Бебето беше превозено с хеликоптер до болница във Фарго, само че по-късно умря от пострадванията си.

Аут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР