Садистът, нарязал 18-годишната Дебора с макетен нож, е пребил зверски

...
Садистът, нарязал 18-годишната Дебора с макетен нож, е пребил зверски
Коментари Харесай

Садистът, нарязал 18-годишната Дебора, е извършил зверство и през 2019 г.

Садистът, нарязал 18-годишната Дебора с макетен нож, е пребил свиреп млад мъж в чалготека в Стара Загора, за което е наказан на санкция от 1000 лева, споделиха от военния съд в Пловдив пред „ Телеграф “.

Зверството Георги Николаев направил през 2019 година, до момента в който е защита в клуба. Той нападнал индивида дружно с редови войник от армията и собствен другар, по тази причина и процесът се е гледал от армейската Темида. Престъплението на триото било квалифицирано също като „ лека телесна щета “. Две години по-късно Георги още веднъж пребил човек, нанасял му мощни удари в главата и едвам не го ослепил, само че се разминал с обвиняване за лека телесна. Там обаче получил пробация за период от 6 месеца. Той изминал в края на юли тази година, което значи, че садистът е рязал Дебора, до момента в който към момента е в границите на присъдата.

Първата присъда на Николаев е постановена на 27 януари 2021 година от пловдивските военни магистрати. В нея е разказано, че редови войник Божидар Петров, Георги Николаев и Димитър Стайков са пребили мъж в клуб „ Планета Пайнер “ в Стара Загора през нощта на 6 април 2019 година Тогава по хулигански подбуди тримата нападнали Даниел Тодоров. Мъжът получил „ кръвонасядания и отоци по главата, разкъсно-контузни рани и кръвонасядания по горната джука и отчасти строшаване на коронките на три зъба “, написа в присъдата. Редникът, садистът и аверът им получили санкции от по хиляда лв., трябвало да платят и 715 лева разходи към военния съд.

Втората присъда на Георги е изчетена от районния съд в Стара Загора на 30 януари тази година. Престъплението му отново е квалифицирано като лека телесна щета и касае свиреп побой над Радослав Георгиев, осъществен на 15 февруари м.г. В документа, с който „ Телеграф “ разполага, написа, че жертвата е получила „ голям брой отоци и кръвонасядания по окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото вдясно, солидни отоци по клепачите на дясното око, кръвоизлив под слизестата обвивка на дясната очница, оток по гърба вдясно “. Освен пробацията биячът е наказан да заплати 258 лева на Министерство на вътрешните работи разходи по делото и 1600 лева за юриста на жертвата си. Съдиите обаче са отхвърлили желае на Радослав да получи 10 000 лева обезщетение от Георги.

“Сега разбираме, че Дебора пее прелестно! Ако този пост доближи до нея (или до нейни близки), DEEP ZONE Project показваме подготвеност и цялостно подпомагане да запишем безплатно нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия развой от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека по-късно, което е претърпяла ”, написа в профила си във Facebook Диян Савов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР