Съдиите Чинчи и Писко от Висшия апелативен съд на Перу

...
Съдиите Чинчи и Писко от Висшия апелативен съд на Перу
Коментари Харесай

Съдии отправят обвинение срещу Гейтс и Сорос за пандемията от COVID-19

Съдиите Чинчи и Писко от Висшия апелативен съд на Перу са декларирали в своя резолюция, че пандемията от ковид е основана от „ незаконните елити, които преобладават в света “, измежду които са Бил Гейтс, Джордж Сорос и семейство Рокфелер.

"Наказателният развой беше неподвижен заради пандемията от COVID-19, основана от незаконните елити, които преобладават в света. Тя сковава активността в съвсем всички страни... По този метод нито едно международно държавно управление, физически и юридически лица, нито отбраната на обвинените не могат да настояват, че тази пандемия има свойството "предсказуемост ", като се изключи основателите на новия международен ред, като Бил Гейтс, Сорос, Рокфелер и други, които са я управлявали и не престават да я управляват в условия на изключителна секретност в своето обграждане и в световните корпорации, предвид на план 2030 ", - се споделя в заключението на съда, което се цитира от радиостанция RPP.

Защитата на обвинен за обезчестяване, на който е продължен срокът на предварителното задържане под стража с посочените нагоре претекстове, към този момент е подала молба за анулация на това решение. Според мнението на юрист Ренсо Риега, вместо основни причини в него са употребявани спекулативни изказване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР