Съдебният процес за гражданска измама срещу Доналд Тръмп се отлага

...
Съдебният процес за гражданска измама срещу Доналд Тръмп се отлага
Коментари Харесай

Съдебният процес срещу Тръмп се отлага за 24 октомври

Съдебният развой за гражданска машинация против Доналд Тръмп се отсрочва за 24 октомври поради положителен тест за COVID-19 на очевидец по делото, оповестиха от офиса на основния прокурор на Ню Йорк.


Длъжностните лица не оповестяват кой и по кое време е бил инфектиран.

Тръмп присъстваше на процеса във вторник и сряда предходната седмица, а на 18 октомври съобщи, че може да се върне в съда за показанията на някогашния си юрист Майкъл Коен, които могат да стартират на следващия ден.

Процесът е плануван да продължи на следващия ден сутринта с показанията на юрист от някогашната счетоводна компания на Тръмп - Mazars USA, след което ще бъде изслушан Коен.

Третата седмица на процеса завърши на 20 октомври, като арбитър Енгорон санкции Тръмп с 5000 $ за нарушение на издадената от съдията заповед за възбрана на изявления в обществените мрежи и изказвания за личния състав на съдията.

Въпреки че Енгорон откри, че нарушаването на Тръмп е било " по нехайство ", той заплаши с спомагателни санкции или вероятно даже със затвор, в случай че Тръмп още веднъж наруши заповедта./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР