Съдебният процес срещу 57-годишния Вангел Я., който след отнето предимство

...
Съдебният процес срещу 57-годишния Вангел Я., който след отнето предимство
Коментари Харесай

Шофьорка отне предимство на спортен автомобил и загина, обвиняемият не се призна за виновен

Съдебният развой против 57-годишния Вангел Я., който след отнето преимущество блъснал автомобил, вследствие, на което е умряла жена, ще се прегледа по общия ред.  Днес обвиненият се изправи пред Окръжен съд- Пловдив, а по време на разпоредителното съвещание той не призна виновност и обстоятелствата разказани в обвинителния акт. Така той и отбраната му юрист Явор Нотев пожелаха разпит на очевидци и движимости лица. Причината е, че в хода на правосъдния развой желаят да бъдат изслушани значими експертизи.  
Прочетете още
В залата участваха и фамилията на умрялата Митра Пейков, които се представляваха от юрист Димитър Марковски. Те бяха конституирани като частни обвинители.

Инцидентът е станал 25 януари 2021 в град Карлово на Т-образно кръстовище сред ул. „ Теофан Райнов “ и паркинг на магазин „ Кауфланд “. След като шофьорката Митра Пейкова взема решение да направи ляв завой, с цел да влезе в паркинга на супермаркета, дамата лишава преимуществото на състезателен Мерцедес, който е ръководен от обвинения Вангел. Той превишил позволената скорост от 50 км/ч и е карал с близо 80 км/ч, като в последният миг не могъл да спре возилото се е забил в другия автомобил.

Съдия Спасимир Здравчев насрочи идващото съвещание за август месец, като ще бъдат разпитани всички очевидци по делото.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР