Съдебните драми между Брад Пит и Анджелина Джоли се оказаха

...
Съдебните драми между Брад Пит и Анджелина Джоли се оказаха
Коментари Харесай

Поредното обвинение, което Брад Пит отправи към Анджелина Джоли

Съдебните драми сред Брад Пит и Анджелина Джоли се оказаха по-заплетени от сюжета на редица холивудски филми. Актьорите оповестиха раздялата си през 2016 година, а през 2019 година публично се разведоха. Това решение обаче не съумя да постави завършек на делата и обвиняванията посред им, които не престават и до ден-днешен.

Първо бяха родителските права върху децата. После чухме, че Брад Пит е ползвал принуждение върху тях. И след попечителството някак бе поделено, в ябълка на раздора се трансформира френското имение с винарна Шато Миравал, което някогашните съпрузи купуват по време на брака си с капиталова цел.

В края на предходната седмица юристите на артиста са внесли в съда документи, с които той упреква някогашната си брачна половинка в " възмездие " посредством подаването на своя дял от имението, тъй като е била ядосана поради решението на съда по отношение на правата за развъждане на децата им.

През 2021 година Джоли продаде своите 50% от собствеността на Шато Миравал на съветски олигарх. Това нейно деяние е скрито и нелегално, тъй като е трябвало да желае позволение от Пит. Именно това се споделя и в новия иск към актрисата - че съзнателно и с предлог е прекратила договарянията с някогашния си брачен партньор за цялостна продажба на имението.

" Както ще бъде потвърдено с процеса, дейностите на Джоли са били противозаконни, тежко и съзнателно са навредили на Пит, до момента в който тя е забогатяла незаслужено ", декларират още юристите на артиста, представени от CNN.

Източници, близки до Анджелина, пък настояват, че тя се е решила на продажбата, с цел да отмъсти на Пит, който е желал тя да мълчи за насилието над нея и децата им. Не се е съгласила дружно да продадат имението, тъй като той й е декларирал, че ще й удържи 8.5 милиона $ при положение, че реши да приказва за нападенията и пиянските му прояви. Това бе доказано и от юриста на актрисата, предава Page Six.

Очевидно правосъдните драми сред звездната двойка скоро няма да доближат до своя край, както и взаимните им обвинявания. Факт е, че Пит по този начин и не отхвърли обществено за прилагано принуждение, а Анджелина в действителност е престъпила сделката им за продажба на дяловете. Но дали ще бъде изкарана отмъстителна и някогашният й брачен партньор ще се почувства отмъстен, ще би трябвало съдът да реши.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР