Съдебните дела, заведени срещу бивш президент, който също така е

...
Съдебните дела, заведени срещу бивш президент, който също така е
Коментари Харесай

Законът трябва да игнорира политическото извиване на ръце около Тръмп

Съдебните каузи, заведени против някогашен президент, който също по този начин е любимец за трето място в националния лист на партията си, неизбежно са политически, без значение от високомерните изказвания на прокурори и съдии, че ги преследват единствено тъй като демокрацията изисква никой да не стои над закона.

Последният, който посочи този мотив, е основният арбитър на висшия съд на Колорадо Брайън Боутрайт. В избухливото си мнение във вторник, забранявайки Доналд Тръмп от първичното гласоподаване в неговия щат, Боутрайт твърди, че той и сътрудниците му на пейката са „ съзнавали нашето тържествено обвързване да прилагаме закона, без боязън или отзивчивост, и без да бъдем повлияни от публичната реакция на решенията, които законът постанова, ние реализираме. ”

Боутрайт – плюс локалните и федералните прокурори, които са повдигнали обвинявания против Тръмп четири пъти, и водачите на Конгреса, които са го отстранили два пъти – не бърка. Равенството пред закона е може би най-свещеният от демократичните при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР