Съдебната зала в Кралския съд в Лондон не е най-бляскавото

...
Съдебната зала в Кралския съд в Лондон не е най-бляскавото
Коментари Харесай

Отчаяни футболни съпруги: Спорът Рууни - Варди се превърна в световна сензация

Съдебната зала в Кралския съд в Лондон не е най-бляскавото място, само че в претъпканото с журналисти пространство се разиграва една от най-обсъжданите английски драми сега. Става дума за правосъдно дело сред две футболни съпруги, един Instagram акаунт и история, съвсем почтена за разказ на Агата Кристи.

Всичко стартира през октомври 2019 година, когато Колийн Рууни упреква Ребека Варди в даване на нейна персонална информация на английските таблоиди. Съпругата на бившия британски национал и звезда Уейн Рууни има персонален акаунт в обществената мрежа, където е следвана единствено от най-близките си другари. И макар че малцина могат да видят наличието в този акаунт, елементи от него стартират да се появяват в английския вестник “The Sun ”.

Футболната брачна половинка взема решение да открие кой от околните ѝ популяризира информацията. Затова тя стартира да разгласява погрешни разкази към живота си, като в това време блокира почитателите си, които не са прегледали историята ѝ в Instagram. Така почитател след почитател, описът ѝ става все по-кратък, до момента в който най-после не остава единствено един обвинен - Ребека Варди, брачната половинка на футболиста Джейми Варди.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР