Съдебната реформа започва с необходимостта от отчетен главен прокурор, тоест

...
Съдебната реформа започва с необходимостта от отчетен главен прокурор, тоест
Коментари Харесай

Христо Иванов: Съдебната реформа започва с вашата оставка, г-н Гешев

" Съдебната промяна стартира с нуждата от регистриран основен прокурор, т.е. с вашата оставка, господин Гешев ", сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов от парламентарната естрада.

Христо Иванов подсети, че правосъдната промяна се е трансформирала в изискване за отпущането на средствата по Плана за възвръща в размер на 13 милиарда лв. и прикани Гешев да освободи България от себе си.

" Позволете ми да изложа причините, с които " Демократична България " ще поддържа по този начин оферти състав на кабинет. На първо място, този кабинет заслужава да бъде подсилен, тъй като сега това е най-хубавия късмет, който България има. Да има дейно постоянно държавно управление. Това е извънредно значимо и нещо, което нас ни ангажира ", сподели Иванов.

През това време основният прокурор сърфираше нещо в телефона си, седнал в балкона за публични посетители в Народното събрание.



" Ние се радваме да подкрепим мандатоносителя, доколкото виждаме в " Продължаваме промяната ", което и българските жители видяха в тях ", добави той.

Демократична България поддръжка и препоръчаното съглашение, което е реализирано от мандатоносителя в директни договаряния с останалите политически обединения. " Необходимост да търсим междинния път ще подсигурява, че това ще остане центристко ръководство ", сподели още Христо Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР